PUUR Internationaal

Bent u op zoek naar buitenlandse krachten? Ook dan bent u bij PUUR Personeel aan het juiste adres. Onze kracht bestaat uit het bundelen van expertises op het gebied van werving en selectie, vervoer en verblijfplaatsen.

 

Persoonlijk contact

“Wij doen wat we zeggen”. Om dit ook na te komen, inventariseren wij graag op uw locatie de werkzaamheden. Als het mag draaien wij vooraf graag een dagje met u mee. Zodoende krijgen wij inzicht in uw arbeidsproces en is de vertaalslag naar de juiste kandidaat beter in te vullen. Op basis daarvan selecteren en werven wij kandidaten met de juiste competenties. Met deze werkwijze houden wij graag persoonlijk contact met u. Daarom heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

 

Gemotiveerde kandidaten

Door kosten laag te houden en kandidaten te voorzien van comfortabele huisvesting en vervoersmogelijkheden, houden wij tevreden flexibele werknemers met een gemotiveerde instelling. Alle kandidaten hebben een rechtstreeks aanspreekpunt zodat er onderling snel geschakeld kan worden. Hierdoor ontstaat er zo min mogelijk ruis. Daarnaast worden kandidaten ook opgeleid of gecertificeerd, mocht dat nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een VCA-certificaat.

 

Ontzorgen doen we graag

Door 25 jaar aan ervaring in de uitzendbranche kennen wij de kneepjes wel van het vak. U zoekt die werknemer die direct kan instromen in het arbeidsproces, die aanpakt en werk ziet liggen en dat tegen een scherp tarief. Daarom bieden wij maatwerk, gericht op uw productie continuïteit. Dat is wat ons enthousiast maakt. Ontzorgen is voor ons ook financieel vriendelijk kijken naar de mogelijkheden die de wetgeving biedt.

Contactgegevens

PUUR Personeel
Gildenstraat 40
4143 HS Leerdam
contact@puurpersoneel.com